NIVEDA

Преводи и легализация

Езикова школа

Консултации

Агенция „Ниведа” е оторизирана от МВнР за превод на документи от 2001г. С помощта на нашите легализатори ние ще Ви съдействаме за легализиране на вашите документи в МВнР, всички посолства, министерства и институции в София.
Ние разполагаме с доказани профилирани и заклети преводачи на 40 езика. Нашите преводачи ще извършат за Вас отговорно бърз и точен превод. С нас работят специалисти в различни сфери на обществения и икономически живот. Имаме доказан опит в превод на техническа литература.
Ако разполагате с човешки ресурси, които могат да извършват превод за Вас, можем да Ви предложим задочен курс по превод, с програмата на който можете да се запознаете в:

Курс за преводачи

Ако искате Вашите специалисти да затвърдят познанията си по езика в необходимата за Вас област, ние ще Ви предложим подходящо обучение за тях.


Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/muk/nivedainfo_j3/templates/niveda_v04/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/muk/nivedainfo_j3/templates/niveda_v04/html/modules.php on line 36