NIVEDA

Преводи и легализация

Езикова школа

Консултации


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/muk/nivedainfo_j3/templates/niveda_v04/functions.php on line 180

ЕТ  „Ниведа 2001- Веселина Христова” е оторизирана от МВнР за превод на документи от 2001 г. С помощта на нашите легализатори ние ще Ви съдействаме за легализиране на вашите документи в МВнР, всички посолства, министерства и институции в София.
Ние разполагаме с доказани профилирани и заклети преводачи на 40 езика. Нашите преводачи ще извършат за Вас отговорно бърз и точен превод. С нас работят специалисти в различни сфери на обществения и икономически живот. Имаме доказан опит в превод на техническа литература.
Ако разполагате с човешки ресурси, които могат да извършват превод за Вас, можем да ви предложим задочен курс по превод, с програмата на който можете да се запознаете в:  

Курс за преводачи

За Вас младежи предлагаме ОБУЧЕНИЕ ПО КНИГА

За тези, които искат да се забавляват докато учат английски език, фирмата предлага кратък курс на обучение с песни, отговарящ на  знанията за нива А1 и А2 .

Ако искате Вашите специалисти да затвърдят познанията си по езика в необходимата за Вас област, ние ще Ви предложим подходящо обучение за тях.

ЕТ "Ниведа 2001- Веселина Христова" притежава сертификат за  система по качество, издаден от БИС- София и LICS- Австрия.
Преводачите на ЕТ  "Ниведа 2001 - В. Христова " работят с SDL Trados Studio 2011.


Warning: modChrome_artblock(): Argument #2 ($params) must be passed by reference, value given in /home/muk/nivedainfo_j3/templates/niveda_v04/html/modules.php on line 36

Warning: modChrome_artblock(): Argument #3 ($attribs) must be passed by reference, value given in /home/muk/nivedainfo_j3/templates/niveda_v04/html/modules.php on line 36